vrijdag 11 mei 2018

LiLa Swap #6 Washi tape en stansjes


Hoi hoi,

Vandaag zijn Linda en ik er met de 3e opdracht uit ons swappakket. De opdracht voor deze maand is: gebruik op je kaartje washi tape en 1 van de stansjes.
Hieronder nogmaals de foto van het pakket.


Ik was wat laat met mijn kaartje maken, komt vaker voor helaas. Maar dit keer kwam dat goed uit. De nacht van woensdag op donderdag lag ik even wakker en schoot een idee voor het kaartje me te binnen. Gelukkig wist ik het nog toen ik wakker werd en ben ik er mee aan de slag gegaan gisteren.



Dit is het geworden. Een babykaartje. Washi tape aan de boven- en onderkant. En de zeshoekjes uitgestanst en met een leuk papiertje erachter wat aangekleed. Het zebra stempeltje komt uit het pakket en daarbij heb ik het olifantje gedaan. Wel zo gezellig!


Ik ga snel bij mijn swapmaatje Linda kijken, jullie ook? 

Vandaag lekker een extra dag vrij, de praktijk is gesloten. Stiekem niet erg, lekker lang weekend. Ik ga even naar Breda, shoppen met moeders en de buurvrouwen van de camping, en vanavond als het goed weer is een ballonvaart maken. Super spannend, maar denk wel een ervaring om nooit te vergeten. Samen met mijn vader en broertje. Nog voor een paar keer Vaderdag en verjaardagen. Dus hopelijk is het weer goed genoeg om de lucht in te gaan. 

Fijne dag!

9 opmerkingen:

  1. Leuk kaartje, Larissa! Goed idee om het DP erachter te plakken. Ik hoop voor je dat het weer mooi genoeg is en je vanavond op kunt stijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een schat van een kaartje, ze zijn zo lief deze stempeltjes.
    gezellige dag en heel veel plezier vavanond...schijnt (aldus mijn man) GEWELDIG te zijn!!!

    liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuk kaartje heb je gemaakt, eens iets anders dan ronde of vierkante uitsnijdingen, mooi resultaat. geniet van je ballonvaart en 't lange weekend.
    groetjes
    ELS

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ahhh wat is jouw kaartje ook super leuk zeg! Lief! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schattig kaartje, Larissa. En wat grappig, Linda heeft ook het olifantje erbij :-) Great minds think alike...
    Ook heel leuk, zoals ze door die "vensters" naar buiten kijken. (Alleen dat wakker liggen lijkt me minder...)
    Veel plezier vandaag, een ballonvaart, dat zou ik ook nog wel eens willen doen. Op dit moment is het hier prachtig weer, dus ik duim voor je dat dat zo blijft!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh...hier is het prachtig weer en perfect voor een luchtballonvaart. Wat gaaf zeg! Je idee van midden in de nacht is erg leuk!!
    Ik ga ook even naar Linda, natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een lieverd is dit! Inmiddels heb je ons land van bovenaf kunnen bewonderen! Prachtig helder weer, ik hoop dat je vader en jullie genoten hebben!

    BeantwoordenVerwijderen