dinsdag 1 augustus 2017

Thank you..


Goedemorgen,

Eergisteren was ik voor een interview in Utrecht. Met 2 lifestyle bloggers heb ik mijn verhaal gedeeld. In de loop van de tijd komt het op hun blog te staan. 
Voor hun maakte ik deze kaartjes, als bedankje dat ze mij uit meer dan 100 uitzendingen gekozen hadden. Samen met 14 andere word het een hele reeks.
Het is een persoonlijk onderwerp voor mij, en nu heb ik mijn verhaal gedaan en wordt het binnenkort hopelijk bespreekbaar gemaakt. De rust is weer een beetje teruggekeerd, wat een gekke week was het. Aankomende week gaan Thom en ik bij 2 locaties kijken. Fotograaf is geregeld. Nu nog een paar mailtjes eruit, voor de dj en de trouwauto. Kan niet vroeg genoeg beginnen.

Gezellige dinsdag! 

7 opmerkingen:

 1. Leuke kaartjes.
  En al volop aan het plannen. Tof!
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave kaartjes!
  Druk, druk, druk....maar wel met leuke dingen.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele gave kaartjes voor Willemijn en Martine, stoer!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaartjes, ik zat er helemaal naast met mijn gedachtes over je afspraak.... leuke dingen om mee bezig te zijn samen, je kunt het inderdaad maar geregeld hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super gave kaartjes..
  En leuk al die dingen regelen, geniet er van meid.

  fijne avond liefs Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaartjes Larissa! Ik heb deze set ook en moet me echt beheersen hem niet voor elke kaart er bij te pakken. Dit grafische ontwerp vind ik echt prachtig. Zag op het blog van Mariken dat je gaat trouwen, wat leuk! Proficiat en succes met alle voorbereidingen, met de kaartjes komt het vast goed ;-)

  BeantwoordenVerwijderen