zondag 20 augustus 2017

Regenboog Hello..


Afgelopen donderdag ben ik bij Mariken geweest om te knutselen. Het was perfect weer daarvoor, wat een regen die dag. 
We hebben wat ideetjes opgedaan op internet en zijn aan de slag gegaan.
Deze kaart is gemaakt met zigmarkers. Strepen zetten, heel veel water er op sprayen en drogen. Een stencil eroverheen en dan met witte inkt gestempeld.
Heel gaaf effect vind ik.
De 'hello' uitgestanst en weer met zwart terug gelegd. 
De gekleurde 'hello' gebruikt voor een tagje, goed idee van Mariken. Nooit iets weggooien.Komende dagen heb ik nog 2 kaartjes die ik gemaakt heb, kom je dan nog eens kijken?

&, ik ben geslaagd voor mijn bruidsjurk.
Wat was het bijzonder om dat te mogen doen, verschillende jurken aan mogen,
en uiteindelijk was daar 'mijn jurk'.
Ik ben op tijd, maar op sommige jurken kan een half jaar levertijd op zitten.
Dus beter op tijd dan te laat uitzoeken.
Maar ik ben helemaal happy, hij is zo mooi!

13 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaartje zijn dit geworden. Gezellig hé, saampjes knutselen. Fijn dat je geslaagd ben voor een jurk. Is zeker heel speciaal. Ramona en ik zijn mee geweest met het uitzoeken van de jurk van Miranda. Niet gedacht, maar alle drie hadden wij tissues nodig ;) Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke techniek, hele vrolijke kaarten levert dit op! En nooit iets weggooien wat nog hergebruikt kan worden inderdaad haha. Er meteen iets mee maken is het beste, dan blijft het ook niet liggen.

  Gaaf dat je DE jurk hebt gevonden. Mijn moedertje (Maria V idd ;-) ) ging ook mee. Bij de eerste jurk gelijk tranen met tuiten, maar dat werd hem toch niet hihi. Fijn dat je dit leuks kunt afvinken van je lijstje, nu uitleven naar de volgende passessie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterende kaart én tagje (besmettelijk ?)! Lijkt me een leuke techniek, te onthouden dus!
  Wat ben je er vroeg bij voor je jurk! (ik koos de mijne in februari om in mei te trouwen, maar is wel al bijna 30 jaar geleden...) Maar tof dat je al onmiddellijk dé jurk gevonden hebt! Vanaf nu zal het niet snel genoeg kunnen gaan denk ik...
  fijne zondag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vrolijke kaart in de regenboogkleuren, tagje erbij, TOF!
  En nu goed op je gewicht letten, anders past de jurk niet op de GROTE dag, ha,ha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik schreef het net al bij Mariken, het is echt regenbogentijd met die afwisseling van zon en regen hier. Maar zo mooi als die van jullie heb ik ze nog niet gezien. Leuk om lekker van die techniekjes uit te proberen!
  Ben ook heel benieuwd naar je jurk, we krijgen vast wel wat foto's te zien als het zo ver is...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke techniek, super resultaat ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart met ag heb je gemaakt Larissa!
  Fijn dat je al zo snel bent geslaagd met je trouwjurk....spannend allemaal he?
  Veel plezier nog met de voorbereiding verder,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave kaart, mooi zeg die achtergrond! En wat fijn dat je je trouwjurk al gevonden hebt, kan dat alvast van je lijstje gevinkt worden! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heel leuk effect die regenboogkleuren op je kaart. En inderdaad... niets weggooien hihi, toch leuk zo'n gaaf labeltje! Wat heerlijk voor je dat je je jurk al gevonden hebt, één stresspuntje minder en lekker lange "voorgeniettijd"! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk zeg, dat je 'jouw' trouwjurk gevonden hebt! Met zo'n jurk moet je een soort van klik hebben. Nu kun je je gaan verheugen op het dragen ervan. Kaartje en tag zijn gaaf! Leuk idee om over de gekleurde achtergrond nog met een stencil en witte verf te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag het op Facebook voorbij komen, dat je dè jurk hebt gevonden!! Top! Ik ging inderdaad in november, wij gingen in mei trouwen en ik was maar net op tijd..... ongelofelijk. Dus dat is goed geregeld! Superleuk, zo'n regenboogkaartje. Gezellig, zo'n knutseldate met bijna schoonmama ;-) De mijne is niet van het freubelen helaas.....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hai Larissa,
  Ik zag opFB al dat je geslaagd was voor je bruidsjurk. Wat gaaf zeg, dat je zo snel ' DE ' jurk hebt gevonden. Dat maakt het vast allemaal nog echter.
  Je kaart is supermooi. Gaaf met de kleuren. Ik geloof dat ik precies snap hoe je het gedaan hebt. Dan kan ik het ook eens proberen.
  Ook je tag is erg leuk. En zeker niet te snel wat wegggooien.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi! Wat spannend allemaal voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen