zondag 14 augustus 2016

Cats feestkaart

 Hoi hoi,

Daar ben ik weer. Het is een tijdje rustig geweest op mijn blog, ik zat samen met Thom 11 dagen op Zakynthos. Wat een super mooi eiland, we hebben echt genoten. 
Helaas zijn we weer thuis, minder weer en de dagen vliegen weer voorbij. 
Maar ik kon wel weer mijn knutsel spullen erbij pakken.

Vanochtend een aantal achtergrondjes gemaakt met mijn nieuwe stencils van Dutch Doobadoo. Daarna wat Cats on Appletrees beestjes op elkaar gezet. Zou toch gek zijn als je dit in het echt ziet, een koe met een vogel op z'n kont en een ballon aan z'n staart, hihi.
Lintje er om, en ik heb een kaartje voor de voorraad.

Ik kom ook zeker bij jullie een bezoekje brengen, al ben ik ook nog heel erg van mijn vakantie aan het genieten. Tot blogs! X6 opmerkingen:

 1. Hey Laris, dat is zeker een raar gezicht, in het echie! Maar het leuke is dat wij onze fantasie erop los mogen laten gaan! Ik vind je kaartje enig, heel tof achtergrondje met geinige stempels! Ik hou ervan! Tot morgen, dan gaan we aan de slag! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart Larissa....jullie hebben het leuk gehad op Zakynthos....nu kunnen we weer van je mooie kaartjes genieten!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie vakantie in Griekenland alweer voorbij, wat vliegt de tijd toch.... Je kaartje is echt leuk, ik vind dat gebruik van een stencil op deze manier zo'n leuk effect geven. En de stempeltjes zijn toch geweldig, ik zou het vrolijk vinden een wei vol met deze feestkoeien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo grappig, die stempeltjes! Je achtergrond past er leuk bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk gestapeld en mooie kleurtjes!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen