woensdag 17 augustus 2016

Oh happy dayAfgelopen maandag ben ik samen met mijn moeder gaan knutselen bij Mariken.
We konden gelijk aan schuiven, de tafel stond al vol met papier, stempels en inkt.
Wat een goede juf hebben we gehad!
De lucht en het grasje gemaakt met distress inkt. Daarna de diertjes kiezen. Die met zigmarkers ingekleurd, heel leuk om te doen.
Tekstje erbij en klaar is de kaart.
Bijna zonde om het op te sturen..

Mariken, bedankt nogmaals voor de leuke ochtend! We vonden het allebei erg leuk en gezellig om te doen. 
Vandaag is Thom bezig in ons huis om planken te maken in de voorraadkast. Ik pak mijn knutselspullen erbij en geniet ook een beetje van het mooie weer.
Iedereen een fijne dag! 


6 opmerkingen:

 1. Hoi Larissa,
  Wat een enige kaart heb je gemaakt onder toeziend oog van je schoonmoeder. Leuk om samen wat te freubelen en ideeën uit te wisselen. Die diertjes zijn zo schattig. Weet je dat ik het na jaren nog steeds wel heb, dat ik het bijna jammer vind om te versturen? Betekent dat er een stukje van jezelf in ligt, denk ik altijd maar.
  En leuk dat je moeder het ook leuk vindt om te knutselen.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blij dat ik niet de enige ben die soms stiekem een zelfgemaakt kaartje wil houden...
  Heel leuk gemaakt Larissa!
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het is een pronkstukje!! Zo mooi gemaakt, je bent een voorbeeldige leerling! En ik zou zeggen, lekker zelf houden of op sturen naar iemand die het echt waardeert!! Geef de moed niet op met kleuren, veel oefenen en dan gaat het steeds gemakkelijker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om zo met elkaar te knutselen. Ik kan daar ook erg van genieten. Je kaartje is mooi geworden. Het kaartje uit je vorige post vind ik ook erg leuk geworden. Mariken was er vast heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, je hebt een echte beauty gemaakt! Ik begrijp wel dat je daar niet zo makkelijk afstand van kunt doen. Het klinkt erg gezellig, leuk je hobby zo te delen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartstikke leuk om zo je hobby te delen. Ik snap dat je met moeite afstand van dit kaartje doet. Dan hou je hem toch gewoon :) Hij is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen