woensdag 20 maart 2019

Be Positive...


Vandaag een pagina uit mijn art journal. Sinds een tijdje ben ik helemaal in de ban van kliederen. Zo leuk om te doen en een pagina op te bouwen met stencils en stempels.
Ik had al een tijd een grote journal, maar de drempel was nog best hoog.
Toen een kleine journal aangeschaft en toen ging het veel beter. 
En nu helemaal om, wat is dit ontspannen om te doen. Gewoon doen en het komt altijd goed!


Deze pagina heb ik gemaakt met stencils van Dutch Doobadoo en Studio Light. En de stempels zijn van de grunge lijn van Studio Light. 
De krab zag ik bij Diny Sprakel voorbij komen en daar heb ik de inspiratie vandaan om hem in te kleuren. 
Met een witte en zwarte posca pen nog wat extra's erbij gezet. De randen heb ik zwart gemaakt met zwarte oxide inkt.

Maandag zijn Thom en ik terug gekomen van een stedentrip naar Krakau, wat een mooie stad is dat. Ook hebben we Auschwitz en Birkenau bezocht, indrukwekkend! Komt echt binnen. Vandaag gaat het normale leven weer van start, maar wat hebben we genoten van die paar dagen ertussenuit. 

Fijne woensdag!

8 opmerkingen:

 1. Mooie pagina in je journal, leuk om te doen hè?! En jullie reis heb ik gevolgd, mooie foto’s gezien! En inderdaad, die trip van zondag lijkt me heel heftig! Werk ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf dit "gekrabbel", leuk dat je er zo ontspannen van wordt!
  Auschwitz vond ik ook heel indrukwekkend...
  En Krakau mooi!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit gaat je goed af! Wat een mooie pagina. Slim om op een kleiner formaat over te stappen. Dat geeft vertrouwen. En naar Krakau... superleuk! Wat een gave stad is dat hè?! En ja, die concentratiekamp zijn echt heftig. Niet te bevatten wat zich daar allemaal afgespeeld heeft. Succes met het oppakken van het normale leven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Larissa. Jij bent goed in stempelkaartjes. Mooie kleuren en een hele mooie samnestelling. Je kunt meedoen bij Knutsels en Kadootjes. Daar vragen we een creatie met een mask/stencil!
  Bijzonder mini vakantie hadden jullie! En ja, concentratiekampen hebben vaak een heel bijzondere, zware sfeer. Beetje unheimisch.
  Ik zag al op FB dat jullie in Krakau geweest waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wouw wat mooi Larissa! Ik kan zien dat je deze pagina met plezier gemaakt hebt, echt gaaf. En ja, Krakau is echt heel bijzonder. Ik ben er een aantal jaren geleden geweest en zoals je al zegt het was allemaal heel indrukwekkend allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi, ziet er erg tof uit!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke pagina heb je grmaakt, het klopt wat je schrijft het is steeds leuker om zo'n pagina te maken...heerlijk zo'n stedentrip, een paar dagen weg, mij lijkt de concentratiekampen heel heftig om te zien, daarom trekt deze stad me nog niet...Bedankt voor het mee doen bij knutsels en kadootjes. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen