zaterdag 15 december 2018

Zwanger..


Dit kaartje stuurde ik een tijdje terug naar Linda toen ze net had verteld dat ze weer zwanger is. Super leuk!
Omdat ik toen nog niet wist wat het gaat worden heb ik hem in neutrale kleuren gehouden. 
Het koala beertje met het kleintje op zijn rug, heel toepasselijk voor dit soort kaartjes.


Ik ben de laatste tijd heel afwezig geweest in het bloggen. Ik keek wel op blogs maar van reageren zelf knutselen kwam niks. 
Ik heb eind november mijn ontslag ingediend bij m'n werk. Het ging niet, door omstandigheden en daardoor mijn onzekerheid die weer hoog opliep hield ik het niet vol en ben ik gaan twijfelen. Wat wil ik nu? Is dit wel wat bij me past? Ik wil het eigenlijk geen naam geven maar de symptomen horen bij een burn-out of angststoornis. Pas op de plaats en aan mezelf denken. In januari ga ik heel iets anders doen, cadeau geschenken met planten maken. Dus wel het creatieve wat ik erg leuk vind. Ik hoop dan ook de rust te krijgen om goed te bedenken wat ik wil. & het knutselen komt langzaamaan weer op gang. Het komt goed, maar het heeft wel tijd nodig.

Vandaag naar de musical Mamma Mia en daarna lekker eten in Utrecht. Moeder-dochter uitje, heel veel zin in!! 

7 opmerkingen:

  1. Een hele leuke kaart voor Linda, groen is de kleur van hoop . . .
    Wens je groene dagen en een fijn nieuw begin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig kaartje heb je voor Linda gemaakt.
    Geef jezelf de tijd om uit te zoeken wat je echt wilt. Cadeau geschenken met planten maken klinkt erg leuk en je kunt er veel in kwijt. Doe rustig aan en probeer zoveel mogelijk te genieten. Moeder-dochter uitje is heel helend (hou er zelf ook van.)
    Heel veel sterkte.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk kaartje heb je voor Linda gemaakt Larissa!
    Fijne dag vandaag en veel succes in de toekomst!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi kaartje! Neem je tijd en voel wat je volgende weg zal zijn. Is inderdaad niet makkelijk maar ' Time wil tel...' vertrouwen hebben in het leven is een ware kunst, je kunt het!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ach wat een schattig kaartje voor Linda! De koala blijft een enig dier voor dit soort kaartjes.
    Jammer dat het even niet lukte met je baan. Succes met alles wat op je pad komt en wat je in januari gaat doen, klinkt ook heel leuk!
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaaa bedankt voor dit lieve kaartje, hij is zo leuk! Goed teken dat het knutselen weer op gang komt, al wat meer rust in je hoofd denk ik? Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jeetje, wat knap dat je zo’n beslissing neemt om je hart te volgen en iets heel anders te gaan doen! Ik had, ook door een te druk hoofd, dit helemaal gemist.... super om nu te lezen dat je het zo naar je zin hebt, zo fijn voor jou! Plezier in je werk is zoveel waard!! Dit zijn weer eeg leuke projectjes, zo’n workshops volgen staat nog wel op mijn verlanglijstje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen