zondag 16 december 2018

Doe@ding mft workshop 8-12-2018..


Zaterdag 8 december gingen mijn moeder en ik weer op pad richting Spijkenisse. Op naar een workshop bij doe@ding. Daar waren Linda en haar moeder ook weer. Een gezellig tafeltje voor 4 geregeld en we konden eerst nog even snuffelen in de winkel. Zo gezellig daar altijd!
We begonnen de dag bij Inge met 2 hele toffe projectjes. Bovenstaand is een doosje met heerlijk chcocola erin en een bijpassend kaartje.



Daarna dit envelopje met ruimte voor een cadeaukaart. Erg leuk bedacht weer, zo knap!
Gelukkig kreeg ik het meeste allemaal af voor de pauze begon.
Weer erg goed verzorgd met heerlijke broodjes en lekker sap. Ook in de ochtend werden we verwend met thee en zelfgemaakte kerst cakejes. 


Na de lunch kregen we een workshop van Angela. Met de leuke pinguïn stempeltjes. Die heb ik thuis pas gekleurd omdat ik ze met zigmarkers in wilde kleuren. 


Thuis de laatste dingetjes gedaan aan de kaartjes en nu kunnen Linda en ik ze op ons blog laten zien, ga dus ook zeker nog even bij haar kijken.

Vandaag staat er voor mij een dagje schaatsen op het programma. Straks vertrekken we (vader,broertje en nog 2 mensen) naar Thialf voor de World Cup wedstrijden. Zin in! 

4 opmerkingen:

  1. Wow.....wat heb je gave creaties gemaakt Larissa!
    Prachtige kleuren heb je gebruikt....ziet er heel mooi uit!
    Groetjes en een fijne zondag,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartstikke tof gemaakt! Gisteren hebben wij ook zo’n giftcard envelop gemaakt, heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke projectjes heb je op de workshops gemaakt Larissa....dat zal vast weer genieten geweest zijn...
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat klinkt heel gezellig! En wat een mooie dingen heb je gemaakt! Dan ga je met en lekker gevoel weer naar huis! En op Insta zag ik al foto's voorbij komen van jou in Thialf!

    BeantwoordenVerwijderen