zaterdag 7 april 2018

Stempel op reis..#1



Hoi hoi,

Vandaag iets super leuks om een aantal blogs in blogland. Samen met Nicole, Ellen, Mariken en Jolanda hebben we iets leuks op gezet. Stempel op reis.
We waren een tijd terug samen op een workshop bij doe@ding waar Nicole met het leuke idee kwam. Het idee is om een stempel uit te kiezen en die op te sturen naar de ander, die maakt er een kaartje mee en stuurt de stempel naar de volgende. Aan het eind heeft iedereen een kaartje gemaakt met de stempels. 


Dit is de stempel die Nicole als eerste verstuurd heeft. Ik vind hem zo ontzettend tof! Al die lieve beestjes en dat lettertype van die tekstjes zijn ook te mooi!
Ik ben zo benieuwd wat de andere gemaakt hebben.
Hieronder zijn mijn kaartjes te zien, ja ik heb er gelijk 2 gemaakt. Ik zat er lekker in.
Het duurde even, mijn schuld. Ik heb een mega knutsel dip, ik kom er gewoon niet aan toe op het moment. Maar het was toch wel fijn om weer even wat te kunnen maken.


Dit zijn ze dan, mijn 2 kaartjes. De beestjes gestempeld in 1 kleur, dat was even wennen. Maar ik vind ze wel erg leuk zo. Het bosje bloemen heb ik wel in 2 kleuren gedaan, beetje goed mikken met de inkt.

Vandaag heb ik eerst weer een dagje cursus, beetje jammer met dat mooie weer. Maar daarna ga ik zeker even 'op reis' bij de andere. Ik vond het super leuk om te doen. Op naar de volgende stempel op reis.



22 opmerkingen:

  1. Hopelijk halen deze leuke kaartjes je uit je dip, want ze zijn echt zo tof geworden! Was gezellig hè, om deze stempels even op bezoek te hebben! Succes met je cursus vandaag, en daarna misschien nog even genieten van het mooie weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zijn ze! Misschien hebben deze toffe stempels je wel uit je knutseldip gehaald. Dat zou mooi zijn. En anders komt het vanzelf wel weer. Rustig aan maar. Gaaf dat je de beestjes in kleur hebt gestempeld en ze lekker in het gras hebt gezet. Succes met de cursus en daarna lekker genieten van het weekend xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk idee om de beestjes in verschillende kleurtjes te stempelen! Je kaartjes zijn heel mooi!
    Succes met je cursus, en daarna, lekker weekend!
    groetjes
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het idee is zo ontzettend leuk! Ik ga nu als eerste iedereen bezoeken die ook met deze stempels heeft gewerkt. Jouw kaartjes zijn in elk geval al schattig! Zo leuk, die diertjes, moeilijk kiezen lijkt me.
    Jammer dat je cursus hebt met dat mooie weer, maar we hopen op nog een heleboel van die zonnige dagen de komende tijd!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Met zo'n vrolijke set kun je toch alleen maar leuke kaartjes maken?
    Morgen is het ook nog mooi weer, kun je er vast aan wennen . . .

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk idee en wat heb jij er leuke kaartjes mee gemaakt. Dipje hebben we allemaal wel eens hoor enne ....ook tijd te kort;) Komt vanzelf wel weer. Succes vandaag en daarna genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook jij hebt superleuke kaartjes gemaakt Larissa, top!!! Succes met je cursusdag, hopelijk zijn jullie op tijd klaar kun je nog even van het weer genieten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schattige kaartjes heb je gemaakt.Niets te merken van je knutseldip en het idee is zo gaaf, met zo'n stempelset krijg je vast wel inspiratie.Groetjes, Gerrie.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een top ideetje ! leuke resultaten heb ik al gezien onderweg, ook jouw kaartjes zijn ook helemaal geslaagd !
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh wat zijn ze leuk Larissa!!! Van die knutseldip is niets te zien hoor. En ook nog uitgeknipt.. respect! Volgens mij hebben we hetzelfde formaatje gebruikt en ook allebei een schulprandje, toevallig hè! Fijn weekend, het wordt prachtig weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een onwijs leuk idee en ook jij maakte er superkaartjes mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De kaartjes zijn erg leuk geworden, leuk om te zien dat iedereen er weer iets anders van maakt. Ik hoop dat je cursus niet al te lang duurt vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke set kregen jullie toegestuurd. het idee is super en jouw uitwerkingen ondanks de dip ook hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ook jouw kaartjes zin heel erg leuk Larissa.....top idee!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  15. leuk idee, zo krijg je telkens een uitdaging voorgeschoteld, lijkt me heel leuk om te doen. ik krijg al zin om mee te doen.
    Mooie kaartjes heb je ermee gemaakt. en die knutseldip; daar geraak je weer uit, geef het eventjes tijd en dan lukt het weer
    groetjes en geniet nog van 't weekend
    ELs

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een super leuk idee! En wat een toffe kaartjes heb je ermee gemaakt. Balen dat je met dit mooie weer naar cursus moest! Maar morgen wordt het volgens mij ook nog wel goed! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Superleuk Larissa! Ik ken dit concept, op een forum doen we dit al een aantal jaar, stempels op reis! Deze set had ook wel bij mij langs mogen komen ;) :) :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Vind dit zo'n goed idee en ook leuk om al die verschillende kaarten te zien. En al die verschillende blogs...zo kom ik ook nog eens ergens ;o)
    Vind jouw kaartjes ook erg leuk geworden, Larissa!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Twee leuke kaartjes ondanks je knutseldip :-) Mooi gedaan! Nog een beetje van het weer kunnen genieten? Ik hoop het, dat eerste zonnetje van het seizoen is altijd zo lekker :-) Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. leuke lieve kaartjes Larissa.
    Fijn dat je weer even aan de knutsel kon.
    Fijne dag liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Tof idee om de set op reis te laten gaan en jouw kaartjes zijn erg mooie geworden!
    grt Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heel tof zijn de jouwe! Top idee!

    BeantwoordenVerwijderen