donderdag 29 maart 2018

For You..


Oeps, dit waren mijn valentijnskaartjes aan Thom, mijn ouders en mijn broertje. Het is al bijna weer valentijn, maar toch wil ik ze nog even laten zien.
Simpele kaartjes, dat waarderen de mannen nog meer. 

Het is op het moment erg stil op mijn blog. Ik moet nog steeds in het ritme komen met werken,huis,familie en knutselen. Afgelopen week ben ik gestart met een cursus verdoving zetten voor de praktijk. Ik zag er erg tegenop maar uiteindelijk is het ontzettend leuk, nu mag ik op de praktijk oefenen om verdoving te zetten. Ontzettend spannend maar wel leuk om weer nieuwe dingen te leren. 
Daarbij komt dat het op het werk ook druk is waardoor ik 's avonds als ik thuis kom weinig puf heb om nog iets te doen.
Ik hoop dat het snel beter gaat en ik weer kan ontspannen met een middagje knutselen. Ik probeer wel op jullie blogs te kijken zo af en toe en hopelijk kan ik snel weer reacties plaatsen. Want het bloggen blijf ik leuk vinden.

Fijne dag!

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je het naar je zin hebt op je werk en nieuwe dingen leert! Tja, en 's avonds moe zijn, dat herken ik wel, er komt bij mij ook vaak niks meer uit mijn handen na een werkdag, jammer, maar helaas.
  Je kaarten zijn Hartstikke mooi, leuk dat je ze nog laat zien. En al bijna weer Valentijn, LOL, dat duurt gelukkig nog wel even....
  Fijne dag!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je nieuwe uitdagingen hebt op je werk. Nieuwe dingen leren geeft vaak energie. En dan komt het bloggen wel weer hoor. Je kaartjes zijn alle vier erg leuk. En het is nooit te laat voor Valentijn, toch?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke valentijnskaartjes laat je vandaag zien Larissa..
  en spannend allemaal weer voor nieuwe uitdagingen gaan, en ik wil best geloven dat je s'avond een heel eindje uitgeteld bent dan...Maar dat komt weer wel...

  Ik wens je alvast hele fijne paasdagen

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaartjes Larissa! En slim om er meteen een hele serie in verschillende kleurtjes van te maken. Laat je vooral niet door je hobby onder druk zetten. Als je de tijd en rust weer hebt komt het vanzelf wel weer. Soms zijn er andere dingen die je aandacht en energie meer nodig hebben. Mijn productie staat momenteel ook op een laag pitje. Gelukkig heb ik altijd nog wat blogberichtjes 'op voorraad' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je lieve kaartjes gemaakt Larissa!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen