dinsdag 26 september 2017

Workshop bij Jolanda..

Hoi,

Daar ben ik weer. Vorige week 3 dagen met Jolanda van 't Scraphuis naar de beurs in Mechelen geweest. Wat was het leuk! Ik heb er van genoten. 
Begin september hebben we nog een workshop gedaan bij Jolanda. Mixed media kaartjes.
Hierbij moet je kliederen en hoeft het niet 'netjes'. Even wennen maar als je eenmaal bezig bent is het zo leuk om te doen. 


Met distress oxide, stencils van Dutch Doobadoo en gesso en structuurpasta lekker kliederen.

Bij dit kaartje is de oxide droog opgezet op het kaartje. Daar overheen stencils met dezelfde kleur. Mooie tekst in het midden. En wat kleine stempeltjes van Crealies. Met een witte sharpie pen heb ik het wat afgemaakt.Dit kaartje vind ik zelf heel mooi gelukt. Ook weer de distress droog op het kaartje gezet. Mooie achtergrond stempel erbij. En de vlinder in dezelfde kleuren ingekleurd.

Het was weer een geslaagd en leuk workshop dagje. We werden verwend met leuke creaties maar ook met een heerlijke lunch. De volgende workshop staat al weer gepland.
Nogmaals bedankt Jolanda!


Ik heb al veel mailtjes mogen ontvangen van mensen die me graag een verjaardagskaartje willen sturen. Hopelijk is het mailtje van mij goed aangekomen. Ik kijk al uit naar de dag. & het prijsje wat ik weg ga geven is ook heel leuk al zeg ik het zelf. Dat houd ik nog even geheim.

Fijne dinsdag!

9 opmerkingen:

 1. Mooie kaarten heb je gemaakt bij de workshop. Dat is zeker anders, maar ook ontzettend leuk om te doen! Tot morgen, ff freubelen en lekker eten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk allemaal, erg mooie kaarten en een toffe ervaring!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooie kaartjes! Leuk om eens iets anders uit te proberen hé!
  Je kaartje gaat vandaag op de post, hoop dat je het dan tegen vrijdag in de bus zal vinden!
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaartjes heb je gemaakt, leuk effect!
  Onze kaart gaat zo ook op de post naar jou!!
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zien je kaartjes er prachtig uit, Larissa. Heel mooi gemaakt. Leuke workshop, zo te zien.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige workshopkaartjes, Larissa. En meehelpen op de beurs is erg leuk, hè? Ben benieuwd of je morgen ook naar de workshop komt (dan kan ik je kaartje persoonlijk geven, anders stuur ik hem op).
  Gezellige avond!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn ze leuk, jouw workshopkaartjes! Jahaaa kliederen, dat valt nog niet mee ;-) Maar zo te zien is het je goed gelukt. Gewoon vaker doen dit. Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel tof. Ik vind de middelste heel bijzonder en de tekst heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dit dus echt heel knap! Het lukt mij vaak niet eens om iets niet recht te plakken, 'niet netjes, werken is moeilijker dan het lijkt, zeker als het allemaal moet kloppen zoals op jou kaartjes hierboven. Petje af dus!

  BeantwoordenVerwijderen