vrijdag 22 september 2017

Knutselen bij Colien..


Vorige week woensdag ging ik samen met Nelly een ochtendje knutselen bij Colien.
Wat was het weer gezellig! Colien vertelde dat ze een kleine ruzie had met hetgeen wat we gingen maken. Maar gelukkig ging het goed en werd het een super leuk doosje waar post it blaadjes in kunnen.
& het papier vind ik zo leuk met alle beestjes. Het lieve egeltje erop en wat steentjes maken het helemaal af.


Ook maakte we het kerstkaartje wat jullie vorige week op mijn blog zagen. Inderdaad alledrie dezelfde sketch gebruikt. En toch allemaal 'eigen' kaartjes er van gemaakt.


Na de lunch maakte we nog een creatie. Nelly kwam met het idee om een squash fold card te maken. Echt heel leuk om te doen. 
Aan de binnenkant gestempeld met bloemen van SU. Het zwart/witte papier is van Marianne Design. Ik vind het zo leuk bij elkaar staan.


Was weer een gezellig knutselochtendje met mijn swap maatjes! 

Vandaag even een dagje bijkomen van 2 lange dagen beurs, wat is het leuk zeg! Morgen nog een dagje meehelpen. 

Fijne dag!

10 opmerkingen:

 1. Hele leuke kaartjes, wat een productieve dag hadden jullie, zeg!
  En leuk dat het op de beurs zo gaaf is. Lekker dat je even een bijkomdagje hebt. Genoet er van!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke projectjes werden het (ondanks de 'ruzie') =)
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik geloof best dat het vermoeiend is, twee dagen helpen op de beurs... maar even lekker opladen voor morgen ;-) Leuke projectjes, dat is het leuke van samen knutselen, je maakt eens wat anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was weer gezellig en het volgende projectje zit al in mijn hoofd, hihi. Jouw vouwkaart is te gek, vind em erg mooi in deze kleurstelling.
  Jij even een dagje uitrusten en dan morgen weer genieten op de beurs, veel plezier!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je veel mooie dingen gemaakt, keileuk allemaal. En fijn dat de beurs zo gezellig is, je moet me binnenkort ff vertellen hoor!! Fijne dag, en veel plezier morgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie zijn weer productief geweest, er zijn weer super leuke creaties uitgekomen! Gelukkig heb je genoten van de beurs, nu maar lekker uitrusten!
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Knutseldates zijn altijd leuk en gezellig! Gaaf om te zien wat je allemaal gemaakt hebt. Totaal verschillend van uitstraling, maar allebei even mooi. Geniet van je rustdag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jee, nog een dag!! Wat ontzettend leuk zeg! Heb je weer bloggers ontmoet? Je kaartjes zijn erg leuk. Zo leuk die knutseldates die je hebt. Samen wat uitproberen is altijd gaaf.
  Die squarefold is ook goed gelukt!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow......wat ontzettend leuk Larissa....mooi doosje met prachtig DP papier en leuke egel en de kaart is een juweeltje!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke kaartjes heb je gemaakt. Gezellig is dat, om samen te knutselen. En je doet ook weer ideetjes op. Veel plezier op de beurs vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen