zondag 9 april 2017

Hugs #2..

Hoi Hoi,

Simpel kaartje met een vrolijke, roze 'hugs' erop.
Wat een prachtig weer is het vandaag, vanmiddag gaan we naar mijn ouders op de camping. Lekker van het weer genieten en bbq'en.

& voor de mensen die vroegen hoe het met mijn kaak gaat, afgelopen donderdag ben ik toch met een antibiotica kuur gestart, het was gaan ontsteken. Nu gaat het dus een stuk beter, gelukkig. 

Geniet van vandaag! 


10 opmerkingen:

  1. Superleuk deze kaart! Gaaf dat zwart-wit met knalroze erbij. Heerlijk dat jullie vanmiddag naar de camping gaan, daar is het perfect weer voor. En oei je kaak, gelukkig dat de antibiotica werkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je Hugs en sequins steken leuk af tegen dat gave zwart/wit DP. Veel plezier op de camping en nogmaals sterkte met je kaak!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oei, da's vervelend, een ontstoken kaak.... hopen dat de kuur snel zijn werk doet en je er echt vanaf bent. Heerlijk genieten hè met dit weer :-) en je kaartje is leuk, mooie combi zwart wit met felroze!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Getver een kaakontsteking. Beterschap! Geniet van het mooie weer. Je kaartje vind ik prachtig. Mooi dat contrast!

      Verwijderen
  4. Ontstekingen kunnen behoorlijk pijn doen, goed dat het nu beter gaat.
    Geniet van je dag.
    Mooi kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. He, wat een nare nasleep! Fijn dat het alweer beter gaat! Je kaartje is stoer en leuk geworden! En...ideale dag voor de camping, heerlijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi kaartje!! Balen dat je een ontsteking had... hopelijk ben je er snel vanaf. Het was wel echt een camping-dag, echt genieten!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je laat ons vandaag echt een super stoere kaart zien.
    Heel gaaf gemaakt!!!
    Heel veel beterschap met je kaak.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke kaart weer, Larissa! Toffe kleuren. En bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog :). Ik geef soms wel workshops (bijvoorbeeld op mijn werk voor collega's) en ik volg zelf ook wel eens een workshop, bijvoorbeeld bij Oma Dee :). Wij zijn er ook zaterdag de 22e, misschien komen we elkaar nog tegen, zou leuk zijn! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk kaartje in mooie kleuren!
    Balen van die ontsteking! Hier zit hij er ook nog. Dikke bult, geen last. Zo gek! Fijn dat jij er geen last meer van hebt!
    groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen