zondag 23 april 2017

Geboortekaartje Femm..


Hier is ie dan... het geboortekaartje van Femm. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. 
Ik mocht het kaartje maken, dat vond ik echt zo leuk om te mogen doen.
Ideetjes maken, en uiteindelijk werd het dit.
Stempelen, knippen, stansen en daarna er een mooi kaartje van maken.
Er ging nog best veel werk in zitten, daardoor was het ook zo stil op mijn blog afgelopen tijd. 


45 kaartjes zijn er uiteindelijk gemaakt. Samen met mijn moeder en tante hebben we ze in elkaar gezet en zijn ze verstuurd aan familie en vrienden van de ouders.


Hierboven een mooie foto van mijn 3 achternichtjes. Die zit in de binnenkant van het kaartje. Wat ben ik trots op ze! 

Ik vond het super leuk om het kaartje te mogen maken, best wel een eer eigenlijk.

Vandaag lekker zondag houden, niet zoveel op de planning. Ik hoop wat te kunnen knutselen met mijn nieuwe spullen die ik gisteren op de beurs heb gekocht. Wat was het gezellig! 
Fijne zondag en tot snel!

P.s. Doen jullie mee met het kleurenkaartenteam? Ik heb de kleuren mogen kiezen en zou het erg leuk vinden als je meedoet. A.s. woensdag is het zover!

15 opmerkingen:

 1. Wat een mooi stukje. Wij vonden het heel erg lief dat je ons kaartje voor Femm wilde maken. En een eer dat ons kaartje een plaatsje heeft gekregen tussen alle andere mooie kaarten die je hebt gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij begrijpen heus wel dat je met zo`n prachtige opdracht even andere prioriteiten had. Wat is dit ontwerp leuk geworden. Het is ook zo dat niemand zo`n mooi kaartje heeft. Gezellig dus op de beurs. We gaan je buit wel zien. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend geboortekaartje voor je achterichtje! Héél mooi gemaakt! Een hele opdracht maar prima volbracht!
  fijne zondag
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kaartje, bijzonder leuk dat je ontwerp naar zoveel mensen gestuurd is. En snap dat je trots bent op je mooie nichtjes, lieve foto! Geniet van de zondag!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief kaartje Larissa, leuk ontwerp. Fijn dat je hulp kreeg want het was best veel werk. Mijn kaartjes voor het KKT zijn klaar hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een werk 45 kaarten! Ik kreeg ook ooit zo'n opdracht maar dan 250 kaarten, heb ik maar voorbij laten gaan......;)
  Superleuk is het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er prachtig uit en zeker met de foto aan de binnenkant. Echt leuk op te doen lijkt me. Kan je zeker trots op zijn! Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel lief geboortekaartje voor Femm en haar trotse ouders! En wat een schattige foto van het drie-tal, wat een mooie meiden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zooooo!!! Wat gaaf dat je de kaartjes mocht maken! En ze zijn erg leuk!! Ook de binnenkant is top! En zeker doe ik mee hoor, aanstaande woensdag. De kaart is zelfs al bij de ontvanger.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is zeker een hele eer om zoveel geboortekaartjes te mogen maken....hij is heel mooi geworden!
  Mijn kaartje voor woensdag ligt al klaar hoor!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben benieuwd wat je aangeschaft hebt! Ik moest onverwacht werken vrijdag en ben niet geweest. Goed voor de portemonnee haha.... Wat een prachtig kaartje heb je ervan gemaakt, leuk zo'n opdracht! Mag je echt trots op zijn. Wel fijn dat je hulp kreeg bij het in elkaar zetten, dan blijft het leuk. En wat zijn het mooie kindjes, smelt......

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ontzettend leuk kaartje!
  Gr. Je achternicht uit Groningen 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een geweldig mooie kaart heb je ontworpen, heel bijzonder en natuurlijk gefeliciteerd met je nieuwe nichtje, prachtige foto!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat hartstikke leuk dat je dit kaartje mocht ontwerpen! Er gaat inderdaad veel tijd in zitten maar dan heb je ook iets heel bijzonders. Prachtig! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je nichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit is super leuk! En inderdaad een hele eer! Lieve foto!

  BeantwoordenVerwijderen