zondag 23 oktober 2016

Hoera zondag..

Goedemorgen,

Dit is een kaartje na lang inspiratie- en tijdloos te zijn geweest. Mijn weken zijn wat drukker dan eerst en ik moet nog wennen om mijn tijd dan goed in te delen. Nog 1 week werken bij mijn huidige werk en dan beginnen bij mijn nieuwe baan. Toch wel gek hoor..

Gisteren ben ik samen met mijn moeder en tante naar de crea beurs in Gorinchem geweest. Heel gezellig en natuurlijk ook wat geshopt. Ik heb zigmarkers, distress inkt, embossing poeder, aquarelpapier en een stempel aan de collectie mogen toevoegen.
's Avonds nog gezellig bij Lot en Mike gegeten. 
Vandaag hebben we nog geen plannen, misschien wat knutselen, lezen, lekker chillen.

Geniet van de zondag!15 opmerkingen:

 1. Dat hebben we allemaal zo af en toe, weken dat je te druk (en ik dan ook moe) bent om nog zin te hebben om te knutselen. Maar dat komt altijd weer goed en zeker met nieuwe spulletjes ;-) Je kaartje is erg lief en leuk! Succes met je laatste "dubbele" werkweek! Maar eerst genieten van de zondag......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij ben je over je 'dipje' heen, want je hebt weer een schattig kaartje gemaakt! Veel plezier met je nieuwe spulletjes.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk kaartje! Zo'n dipje is normaal zeker als er vanalles gebeurd.
  Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kaartje weer! En fijn dat je weer nieuwe spulletjes hebt aangeschaft, ben benieuwd wat je ermee gaat maken... En als kaartenmaakster heb je nooit genoeg spulletjes, lijkt het wel...
  Jij-jullie ook een gezellige zondag!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach wat weer een leukerdje! Gaaf dat je naar de beurs bent geweest. Ik ben benieuwd wat voor mooie kaartjes we weer gaan zien. Ben je nu vakantiedagen aan het opmaken? Is ook wel gek, zo'n baanwissel. Spannend ook.
  Geniet nog van je laatste weekje.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, de inspiratie is weer terug, hoor! Wat een leuk kaartje! En vandaag misschien ook weer wat tijd. In ieder geval nieuwe spullen en dat nodigt ook altijd wel uit om tijd te vinden om te knutselen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jou kaartje is mooi! Dubbele baan dat vraagt veel energie. Inspiratie komt wel weer. Deze is alvast top!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan mij dat goed voorstellen met een dubbele baan. Nog één week...maar logisch dat je dan weinig energie overhoudt. Je bent goed geslaagd op de beurs; ben heel benieuwd wat je er mee gaat maken. Je kaart is zó leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ' Struinen' bij een knutselbeurs geeft meestal ook weer energie. Dit kaartje is een schatje. Succes in je nieuwe baan en veel knutselplezier met je gekochten spulletjes. We gaan het zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alweer zo'n leukerd, grappig kaartje Larissa. gelukkig was hier in de buurt ook wat te doen want over de brug naar Gorkum is deze weken tijdrovend

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lief kaartje! Zo te lezen heb je lekker wat spulletjes gekocht. Daar zien we binnenkort vast iets van op je kaartjes verschijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je ziet het... tijd en inspiratie komen vanzelf weer terug! Leuk kaartje! En nieuwe spullen zijn ook altijd leuk, hoop dat je er snel mee aan de slag kunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey Laris, gauw ff een berichtje vanuit Egypte! Heel,lief en tof kaartje, en yesss, nieuwe spullen, altijd welkom! Ik ben benieuwd naar wat er gaat komen! Geef Thom een dikke kus van me, en jij ook een, liefs vanuit Egypte!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen