zondag 16 oktober 2016

Hallo pinguin..

Goedemorgen,

Afgelopen vrijdag was ik bij Mariken, gezellig een middagje samen knutselen en bijkletsen. En wat een prachtige knutselkamer heeft ze, geweldig om daar te mogen freubelen.
Ik wilde graag een kaartje maken met spullen van Els Brige, en dit is het resultaat geworden. Ik vind het beestje zo lief! En die stans is echt geweldig. Heb ze nog een paar keer extra uitgestanst, zodat ik thuis ook wat kaartjes ermee kan maken. 

Vandaag ben ik samen met mijn ouders, broertje en Thom naar de Efteling. Het wordt heerlijk weer dus het zal wel druk zijn. Maar een dagje uit is altijd leuk!

Geniet van jullie zondag!

14 opmerkingen:

 1. Ja die stans is leuk hè, ik kon hem niet weerstaan en hij is al op diverse kaartjes beland :-) Leuk gecombineerd op jouw kaartje met weer zo'n mooie achtergrond. En de pinguïn is ook lief! Veel plezier vandaag in de Efteling, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, wat een dropje. Ik vind jouw kaart echt leuk. Mooi die roze achtergrond en de rest zwart/wit/grijs. Samen knutselen is ook zo gezellig. Fijne dag in de Efteling.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het roze combineert heel mooi met het grijze. Supermooi dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker was het gezellig, samen wat freubelen. En je kaartje heb ik in het echt gezien, het is een plaatje!! Wat boffen jullie met het weer zeg, het is gewoon zomers! Hoop dat jullie hebben genoten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk kaartje! Gave achtergrond en een lieve pinguïn. Wat zullen jullie het geweldig hebben gehad in De Efteling! Wat een weer, das extra genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dat is echt leuk om samen met Mariken te freubelen. Ik hoogdag ze een keer een foto op haar blog zet. Je kaartje is erg leuk en die pinguïn is top. Ik snap dat je wat afdrukjes mee wilde nemen!
  En wat een perfecte dag om naar de Efteling te gaan. Het was zo heerlijk met die zon erbij. Ik heb ruim drie uur gewandeld zonder pauze...genoten!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zeg, en als knutselen ontspant: lekker gaan doen.2 banen ook veel maar, afsluiten van de 1 en beginnen aan de ander. Maar na een poosje ben je er weer helemaal aan gewend. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lief kaartje, dat je de tekst meerdere keren uitgestanst hebt is te begrijpen, deze is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lief kaartje! Die pinguïn is idd zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat gezellig zo samen knutselen en wat een gaaf kaartje heb je gemaakt, lieve kleurtjes! Hopelijk heb je een leuke dag in de Efteling gehad?!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk kaartje, en idd die penguin is erg leuk, de tekst knelt er ook lekker uit!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen