maandag 5 september 2016

Veel liefs


Hoi,

Wat zijn deze bunnies van MFT toch leuk om te kleuren. En voor allerlei kaartjes te gebruiken. Achtergrondje met distress inkt en uitgestanst met het schubrandje. Maakt het net wat minder strak, ik vind het leuk.
Bunny erop en nog een tekstje. Ook nog wat spetters erop gestempeld met lichtroze memento inkt. 
Vanavond heb ik de kennismaking met mijn nieuwe collega's, spannend! We spreken af op de nieuwe praktijk waar ze nog hard aan het werk zijn. 



Het is me nog niet gelukt om een foto te maken van mijn gekochte spullen, deze week zal ik ze bij een blogpost erbij zetten.


Fijne maandag!

8 opmerkingen:

  1. Schatje, dit kaartje! Tekststempeltje is ook weer super. Veel plezier en succes vanavond. Nieuwe collega's ontmoeten is toch altijd wel spannend. Ik ga zo mijn 'oude' collega's weer ontmoeten, hihi. De vakantie is voorbij! Tot je volgende blogpost, gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ze zijn inderdaad toppie, zo'n hoog aaibaarheidsfactor, wie kan daar nu aan weerstaan ? =)
    grtjs,martina
    x
    succes vandaag

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vrolijke kaartjes maak je, je achtergrondjes zijn echt mooi bij je "plaatjes", voor zulke inspiratie ga ik je volgen . . .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schatje, zo leuk dit kaartje! Mooi ingekleurd en die achtergrond is prachtig van kleur!
    Fijne dag!
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel lief, grappig konijntje en mooie tekst! Veel plezier en succes vanavond, een klein beginnetje van je nieuwe start.
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel erg leuk en lief kaartje!! Ja, de bunnies blijven verslavend! Als het goed is, heb je je nieuwe collega's ontmoet. Spannend en ook heel erg leuk! Ik ben benieuwd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind de scalloped stansen ook zo mooi van MFT.... Ik zag dat deze maand er weer nieuwe scalloped border stansen uitkomen.... Zo blijven we bezig ;-) Je hebt geweldige kleurtjes gebruikt, super lief kaartje! En ik hoop dat je een leuke kennismaking hebt gehad met je nieuwe collega's!

    BeantwoordenVerwijderen