maandag 26 september 2016

Hi..


Hey Hallo,

Dit kaartje is voor mijn moeder. Afgelopen zaterdag heb ik alvast mijn verjaardag gevierd. Het was ontzettend leuk en wat ben ik goed verwend.
Mijn moeder heeft voor mij de taarten gemaakt. Omdat ik vrijdag heel de dag heb gewerkt wist ik even niet wanneer ik dat moest doen. Zo lief dat ze het voor me wilde doen. Ook had ze nog wat laatste boodschappen voor me gehaald.
Moet toch nog wennen aan dat uit huis zijn, anders was dat allemaal geregeld door mams en nu moet ik het zelf doen, haha.

De ' Hi ' stans heb ik gekregen van Mariken voor mijn verjaardag. Zo leuk. Ben ook zo verwend met nog meer knutselspullen, jullie zullen de resultaten wel zien op mijn blog.

Fijne dag vandaag!

14 opmerkingen:

 1. Ja...moeders zijn goud waard, dat verdient een kaartje! En zo'n leukerd! Fijn dat je een gezellige verjaardag hebt gehad! Werk ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief kaartje, leuke achtergrond. Je moeder heeft het verdiend :-)

  P.S. Moeders vinden dat stiekem toch wel leuk on te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een schattig kaartje voor een lieve moeder! Super gedaan erg mooi gemaakt en mooie kleurtjes. Zal je moeder echt blij mee zijn! Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig kaartje, mooie kleurencombi en je achtergrond is erg mooi gedaan!
  Tof dat je een leuke verjaardag had
  groetjes
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief kaartje! Ik heb dit stempelsetje ook besteld. Zo lief is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief van je moeder.... Die kunnen we toch echt niet missen hé! En ook zo leuk om ze dan eens te verrassen of verwennen. Bijvoorbeeld met zo'n lief kaartje als dit! Echt leuk gedaan, je achtergrondje vind ik weer helemaal geweldig! En de HI stans is heel bruikbaar, dat zijn de goede cadeautjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lief kaartje heb je gemaakt! Alvast gefeliciteerd met je verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je moeder je hielp; dat scheelt een hoop stress en gedoe :) Je kaartje is prachtig! Je hebt talent! Ik vind de woordstans zo gaaf. Daar zal je veel plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi kaartje heb je voor je moeder gemaakt Larissa...en wat leuk dat ze je helpt met je verjaardag....omisbaar zijn ze ...en alsnog gefeliciteerd met je verjaardag....zal vast heel gezellig geweest zijn...


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kaart heb je voor je moeder gemaakt Larissa....een mooi gebaar! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Altijd handig, zo'n lieve moeder die helpt, toch?! Je kaartje is een schatje! Wat een mooie achtergrond heb je gemaakt. En meteen al één van je cadeaus gebruikt voor deze kaart. Hi is leuk en onwijs bruikbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha Larissa,
  wat klinkt dat gezellig. EN inderdaad lief van je moeder. Het is ook wennen om uit huis te zijn. Onze zoon komt zijn verjaardag altijd hier vieren. Niet alleen voor de taarten van mams, maar ook omdat hij klein en ver weg woont en de familie en vrienden meer hier in de buurt wonen (nou ja, opa en oma wonen hier een uur vandaan, maar naar hem zou het nog verder zijn) Je kaartje is top! En de stans is er een voor het leven!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen