maandag 12 september 2016

Groetjes!


Hey,

Dit soort kaartjes vind ik erg leuk om te maken. 10 bij 10, achtergrondje en een lief stempeltje. Het kleuren met zig markers is ook zo fijn om te doen. 
Eerst had ik dit kaartje zonder de zwarte spetters, ik vond hem toch wat kaal, en in combinatie met een touwtje vind ik het niet teveel.

Och, wat zijn de puppy's lief! En wat een lieve mama hond hebben ze. Zo beschermend en lief voor haar kleintjes. Echt al leuk om te zien hoe ze hun weg proberen te vinden. Aftellen is begonnen. Nu gaan we elke week even kijken en knuffelen met ze. Heerlijk!

Hoe is het met jullie allemaal? Lekker genieten van het mooie weer vandaag of gewoon weer aan het werk en vanachter het glas genieten?

Groetjes!

10 opmerkingen:

  1. heel mooi, leuk met de spetters en het zwarte tekstlabeltje!
    leuk om jullie puppie al van zo klein te zien opgroeien!
    fijne dag
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieverdje, achtergrond is heel mooi met de zwarte spetters...
    En dat konijntje is zo schattig!
    Ik vandaag lekker buiten genieten ;-)
    Groetjes,
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een beauty!! Die spettertjes maken het af! Ik gebruik ze ook heel vaak. Ik heb het geluk om in Zwitserland van het prachtige weer te mogen genieten!! Dat komt wel goed dus :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is dit kaartje weer zo mooi!
    Ja heerlijk dat mooie weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig en lief kaartje, het konijntje is een moppie! Vandaag een lange, warme dag gehad, met veel kinderen...dat valt niet mee om de boel vooruit te krijgen...pffff...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuke kaart en een prachtige stijl!
    Kom gezellig een kijkje bij mij nemen als je zin/tijd hebt:
    http://dutchstampin.blogspot.nl/

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat kleuren met zigmarkers gaat echt heel goed! Schattig konijntje. Ik vind je zwarte spetters hartstikke stoer staan, zeker niet te veel. Ik bof, ik was vandaag vrij. Ik heb dus lekker rustig aan kunnen doen en zeker ook genoten van het mooie weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel lief konijntje weer en knap kleurwerk! Leuk die zwarte spetters, die maken het helemaal af. Tja, vandaag 3 lesuren in de kas gegeven, ik kwam er zo ongeveer gekookt vandaan, echt niet te doen... Gelukkig mochten we daarna nog fijn 2 uurtjes vergaderen, bleeehhh... Ben benieuwd hoe het morgen gaat, dan schijnt het ook weer warm (misschien nog een tikkeltje meer) te worden....
    grtz. Colien.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze scheetige kaartjes zijn niet allen leuk om te maken, maar ook nog eens super leuk om te zien.
    De zwarte spetters geven een stoere touch aan je kaartje.
    Vandaag was het een werkdag, in een groot winkelpand, zonder airco, weinig daglicht, en heel veel klanten die ook nog eens heel veel warmte mee naar binnen nemen. Morgen is mijn vrije dag, 's morgen wat huishoudelijke taken verrichten, en de boodschappen doen, en dan.... Lekker aan de freubel in mijn hobbykamer met airco :o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen