maandag 24 juli 2017

Hello #2..

Goedemorgen,

Het laatste vakantiekaartje. Achtergrondje gemaakt met distress oxide inkten. Daarna een 'Hello' uitgestanst en weer in zwart teruggelegd. Leuke techniek vind ik dat.

Onze vakantie zit erop, vandaag weer aan het werk. We hebben genoten van 3 weken plezier, leuke uitjes en toffe vakanties. 
Vanavond gaan we bij Hans en Mariken eten en daarna gaan Mariken en ik nog even samen aan de knutsel, gezellig!

Fijne maandag! 

Challenge: Cas On Friday #112 Primary colours

8 opmerkingen:

 1. Mooi achtergrondje en een lekkere afronding van je vakantie.
  Succes met opstarten!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke achtergrond heb je gemaakt Larissa.....prachtig kaartje! Fijne eerste werkdag en veel plezier vanavond,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf kaartje, mooie achtergrond en tof dat pittige zwart erop! Wat jammer dat je vakantie er al op zit... wel gezellig om vanavond lekker te gaan eten en knutselen bij Mariken, doe haar de groetjes! Ik ga zo richting bus om ruim 70 kinderen op te halen voor Dagkamp...
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slim, om je eerste werkdag af te sluiten bij Mariken, heb je meteen weer iets leuks om naar uit te kijken! Je kaartje is leuk, mooi is die achtergrond! Succes vandaag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe kaart! En jij alweer aan het werk. Maar vanavond ff lekker eten en daarna ff wat freubelen, gezellig! Tot straks, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Matig internet, maar ook matig weer vandaag hier in Frankrijk en daarom toch maar een poging tot een blogrondje. Jullie drie weken vakantie al weer voorbij. Wat gaat dat snel hè?! Vanavond in ieder geval iets leuks op het programma. Vast lekker gegeten én gezellig geknutseld. Werk ze voor morgen! O ja, je kaartje vind ik super. Hou van deze techniek en je achtergrond is mooi van kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt bijna als een afsluiting van de vakantie, maar je hebt alweer gewerkt! Je kaartje is erg gaaf! Ik vind die oxides heel leuk om mee te werken. Je kaart is super!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen