vrijdag 22 maart 2019

Love Always...


En nog een pagina. Uit het die-cut boekje van Art by Marlene zocht ik de flamingo uit en daarbij koos ik de kleuren voor de achtergrond. Met acrylverf lekker kliederen op een pagina. Waar ik eerst bang was voor vieze handen zit ik er nu helemaal onder.
Met verschillende stempels en stencils de achtergrond 'aangekleed'.


Met een van de nieuwe stencils van Dutch Doobadoo en gesso een motiefje aangebracht. Daarna met een witte en zwarte posca pen extra opgeleukt. Tekst is uit een boekje van Art by Marlene. 

Fijne vrijdag!
Bijna weekend, en dat wordt alweer een leuke!

woensdag 20 maart 2019

Be Positive...


Vandaag een pagina uit mijn art journal. Sinds een tijdje ben ik helemaal in de ban van kliederen. Zo leuk om te doen en een pagina op te bouwen met stencils en stempels.
Ik had al een tijd een grote journal, maar de drempel was nog best hoog.
Toen een kleine journal aangeschaft en toen ging het veel beter. 
En nu helemaal om, wat is dit ontspannen om te doen. Gewoon doen en het komt altijd goed!


Deze pagina heb ik gemaakt met stencils van Dutch Doobadoo en Studio Light. En de stempels zijn van de grunge lijn van Studio Light. 
De krab zag ik bij Diny Sprakel voorbij komen en daar heb ik de inspiratie vandaan om hem in te kleuren. 
Met een witte en zwarte posca pen nog wat extra's erbij gezet. De randen heb ik zwart gemaakt met zwarte oxide inkt.

Maandag zijn Thom en ik terug gekomen van een stedentrip naar Krakau, wat een mooie stad is dat. Ook hebben we Auschwitz en Birkenau bezocht, indrukwekkend! Komt echt binnen. Vandaag gaat het normale leven weer van start, maar wat hebben we genoten van die paar dagen ertussenuit. 

Fijne woensdag!

dinsdag 12 maart 2019

Stempel op reis...#7


En alweer de 7e stempel die op reis is gegaan. Dit keer stuurde Nicole een set op pad langs alle deelnemers. & ik vond hem eerlijk gezegd best lastig. Uiteindelijk schoot daar het idee in m'n hoofd en maakte ik 5 kaartjes.


Allerlei verschillende kleurtjes op de stempel aangebracht en afdrukken maar. Ik vond de boom wel passen bij sterkte kaartjes. Met het touwtje erbij is het net wat minder strak.


Gaan jullie ook mee kijken bij de andere?

zaterdag 9 maart 2019

LiLa Swap...#16 Voorjaar


Yes, daar zijn we weer. Met een vers pakket voor de komende maanden. Dit keer samengesteld door Linda, en wat is het een gaaf pakket!! (ja, ik ben de foto vergeten, misschien heeft Linda er wel aan gedacht)
De opdracht is: Thema voorjaar.


Ik heb het mooie papier uit de paperpad gebruikt. Wat een fleurige voorjaarskleuren. & een verjaardagskaartje is altijd goed. De plaksteentjes maken het af.


Ik ben heel benieuwd wat mijn swapvriendinnetje gemaakt heeft, ik ga snel kijken. Jullie ook?

Op het moment is het nog steeds erg rustig op mijn blog. Ik moet nog veel energie terug krijgen, na het werk ben ik heel moe en privé gaat het gelukkig wel de goede kant op, maar ben er nog niet. Het bloggen schiet er dan bij in. Gelukkig ben ik wel weer aan het knutselen geslagen, als ik de energie heb laat ik het binnenkort op mijn blog voorbij komen.