woensdag 26 oktober 2016

Kleurenkaartenteam Zilver-Paars

Goedemorgen,

Woensdag alweer, oftewel kkt woensdag. Wat gaat het snel zo'n maand. En eerlijk gezegd had ik dit keer lichte paniek! Ik was het bijna vergeten totdat Mariken me er op wees dat het deze dag al klaar moest zijn. Gelukkig mocht ik even haar knutselkamer in duiken en heb ik dit simpele kaartje in elkaar gezet. 
Op de foto lijkt het net roze, maar het is toch echt paars.

Vandaag ben ik een dagje shoppen met mijn moeder. Even nog wat overuren opmaken. Ik probeer vanavond even een rondje bij iedereen te doen, leuk!

Tot vanavond en ik vind het leuk om jullie reacties elke keer weer te lezen. 



dinsdag 25 oktober 2016

Go nuts!

Hoi,

Wat een leuke stempelset vind ik dit. Hij heeft lang in de verpakking gezeten, maar na lang speuren op pinterest en gewoon proberen kwam dit kaartje tevoorschijn. 
Afgelopen zondag hadden we een echte zondag, heerlijk! Uitslapen, pyjama, beetje schoonmaken in huis, wandelingetje buiten om toch wat frisse lucht te krijgen, en lekker knutselen aan dit kaartje. Ook hadden we geen zin in koken, pizza in de oven en de zondag is compleet. 

Tot morgen, bij het kaartje van het KKT. Wat gaat zo'n maand toch snel..



zondag 23 oktober 2016

Hoera zondag..

Goedemorgen,

Dit is een kaartje na lang inspiratie- en tijdloos te zijn geweest. Mijn weken zijn wat drukker dan eerst en ik moet nog wennen om mijn tijd dan goed in te delen. Nog 1 week werken bij mijn huidige werk en dan beginnen bij mijn nieuwe baan. Toch wel gek hoor..

Gisteren ben ik samen met mijn moeder en tante naar de crea beurs in Gorinchem geweest. Heel gezellig en natuurlijk ook wat geshopt. Ik heb zigmarkers, distress inkt, embossing poeder, aquarelpapier en een stempel aan de collectie mogen toevoegen.
's Avonds nog gezellig bij Lot en Mike gegeten. 
Vandaag hebben we nog geen plannen, misschien wat knutselen, lezen, lekker chillen.

Geniet van de zondag!



zondag 16 oktober 2016

Hallo pinguin..

Goedemorgen,

Afgelopen vrijdag was ik bij Mariken, gezellig een middagje samen knutselen en bijkletsen. En wat een prachtige knutselkamer heeft ze, geweldig om daar te mogen freubelen.
Ik wilde graag een kaartje maken met spullen van Els Brige, en dit is het resultaat geworden. Ik vind het beestje zo lief! En die stans is echt geweldig. Heb ze nog een paar keer extra uitgestanst, zodat ik thuis ook wat kaartjes ermee kan maken. 

Vandaag ben ik samen met mijn ouders, broertje en Thom naar de Efteling. Het wordt heerlijk weer dus het zal wel druk zijn. Maar een dagje uit is altijd leuk!

Geniet van jullie zondag!

woensdag 12 oktober 2016

Hello..

Hoi Hoi,

Ik moet haast tijd in gaan plannen om te knutselen, met deze tagjes ben ik zondag al begonnen maar elke keer te weinig tijd om ze af te maken. Of het is te donker om ze op de foto te zetten.

Tagje uit kraft papier gestanst en daarop 2 rondjes geplakt. 1 met designpapier en de ander gewoon wit papier. Leuk tekstje erop en natuurlijk de bunnies van MFT.

Drukke weken zo met 2 werkplekken, dus ik kijk altijd uit naar de weekenden dat ik even bij kan tanken. 

Vrijdagmiddag ga ik bij Mariken knutselen, zoveel zin in. Lekker samen knutselen en bijkletsen. En ik mag haar nieuwe knutselkamer komen bewonderen, joepie!

Fijne dag! 

zaterdag 8 oktober 2016

Hi Herfst..

Goedemorgen!

Hier mijn herfstkaartje. Hij past perfect bij het weer.
Brr...wat vind ik het koud. Terwijl ik dit typ zie ik buiten kinderen in korte broekjes en rokjes korfballen en zit ik met een dikke trui. Ik ben niet gemaakt voor dit weer, haha.

Zo ga ik eerst boodschappen doen. Vanmiddag ga ik even naar Ikea. We willen in het huis wat dingen veranderen of erbij kopen. Zo word het steeds meer ons eigen plekje.

Wat zijn jullie plannen?

Fijn weekend allemaal.


vrijdag 7 oktober 2016

Sending Hedgehugs..

Goedemorgen,

Vandaag heb ik een herfstkaartje voor jullie.
Ik vond het eerst moeilijk om de egels te kleuren. Uiteindelijk na wat proberen is het redelijk gelukt en ben ik wel tevreden.
Het stencil van de achtergrond heb ik voor mijn verjaardag gehad van Mariken.

Gisteravond zijn we weer bij de puppy's geweest. Wat worden ze al groot! Ze lopen al maar zijn soms wel een beetje wankel, zo lief en leuk om te zien.

Nog 1 dagje en dan lekker weekend. Morgen heb ik nog een herfstkaartje voor jullie, komen jullie dan weer bij me langs? Gezellig.




woensdag 5 oktober 2016

Voorraad kaartje..

Goeiemorgen,

Nog een kaartje voor de voorraad. Ik vind deze zo leuk om te maken, lekker kleurrijk achtergrondje, lief stempeltje, woordje erbij en een kaartje is klaar.

Ik had mijn vorige blog berichtje zondag avond al in elkaar gezet. Daarom een foutje gemaakt in de tekst. Maandag was namelijk de eerste werkdag in de nieuwe praktijk. In de ochtend heb ik daar geholpen en 's middags moest ik weer naar mijn huidige werk. Beetje hectisch maar wel weer erg leuk.
Gisteren was mijn volle dag in de nieuwe praktijk. Pfff... Wat een nieuwe indrukken allemaal. Aankomende weken word het flink wennen.

Morgen ben ik lekker even een dagje vrij, ik hoop dat ik dan wat kaartjes kan maken. Even me-time! Ook wel heerlijk.

Bedankt voor de leuke reacties op mijn kaartjes, ik vind ze zo leuk om te lezen. Ik kom zeker ook bij jullie terug.



maandag 3 oktober 2016

Hi there..

Hoi goedemorgen,

Ik vind de woordstansen zo leuk! Heel goed uitgezocht door Mariken.
Achtergrondjes lagen nog te wachten om een keer gebruikt te worden. En voor snelle kaartjes zijn ze altijg handig.

Afgelopen zaterdag hebben we open dag gehad in de nieuwe praktijk. Het is echt zo mooi geworden. En wat was er veel interesse. We hebben best veel nieuwe patienten mogen inschrijven. Morgen is de eerste werkdag. Ik ga in de ochtend helpen, mijn contract bij mijn huidige baas loopt af 1 november. Maar de eeste ochtend wil ik niet missen. Ik ga wel de dinsdag al daar werken, die ben ik altijd vrij. Het word dus even druk de komende tijd met 2 werkplekken, maar ook wel erg leuk.

En hebben jullie mijn moeders kaartje hieronder gezien? De egel had ik nieuw en mijn moeder had de eer als eerste te mogen stempelen daar mee. En ik vind het een erg leuk kaartje geworden.

Fijne dag en tot blogs!